Sexleksaker i övrigt

Det finns väldigt mycket inom sexleksaker, vart skall du hitta det du tänder på i en djungel av tusentals sexleksaker? Det ändå du kan göra är att börja surfa runt på nätet och titta på vad du tror passar dig. Börja med att köpa lite billigare men större mängder sexleksaker för att se vad du/ni gillar sedan köper du ”rolls roysen” av de leksaker som ni använder mest. Det är inte bara de vanligaste sexleksaker som massagestavar och oljor som kan göra det skönt i sängen.

Utan det finns även allt ifårn Flesh light som är mannens motsvarighet till dildon eller bröst/vagina pumpar som för blodet att rusa till rätt ställen.

Ni kanske gillar handbojor eller sexgunga? Eller är lite analsugna och vill ha analpluggar eller analkulor? Om sagt så finns det oerhört mycket att välja mellan när det gäller sexleksaker, viktigt att tänka på är att skynda långsamt. Det kan bli för jobbigt om ni skall jobba igenom 30 leksaker på en månad och tillslut känns det överflödigt och så slutar man helt att använda sexleksaker. Köp ett par stycken per månad och testa er fram.